Dato: december 2020

Ny hjemmeside og hvervematerialer skal øge kendskabet til at støberitekniker-uddannelsen flytter til Danmark

UDFORDRING

Støberitekniker.nu vil gerne gøre opmærksom på at støberitekniker-uddannelsen nu flytter fra Sverige til Danmark. Derfor skal kendskabet til uddannelsen udbredes, og der skal sikres et fornuftigt elevoptag på UCH i Holstebro.

En helt ny identitet med et nyt logo og et slagkraftigt payoff er blevet udviklet så unge mellem 15 og 30 år kan se sig selv som støberitekniker.

Dette understøtter udvalgte rollemodeller, som i interviews og billeder giver et nuanceret billede af hvad det betyder at arbejde i støberibranchen med alle dens muligheder.

Eksekvering og kompetencer
Grafisk identitet
Hjemmesider
Profilbrochure

Website

CrossMind har i samarbejde med støberitekniker.nu stået for design og programmering af hjemmeside i Umbraco, samt content og SEO. Tjek sitet her…

stoberitekniker-logo-1.jpg

Ny identitet og kernebudskab

Der er udarbejdet ny grafisk identitet med nyt logo og payoff i forhold til målgruppen.

stoberitekniker-brochure.jpg

Brochure

Der er udarbejdet en 4-sidet brochure, der bruges som handout og på digitale medier til at øge kendskabet til uddannelsen, uddannelsesstedet og støberitekniker.nu – foreningen.

IMG_20200923_122307.jpg

Foto & film

CrossMind har i samarbejde med støberitekniker.nu og rollemodellerne stået for foto- og filmshoot, samt redigering af fotos og film, som anvendes til markedsføring af uddannelse både online og offline.

stoberitekniker - brevpapir.jpg

Indbydelse til Åbent hus på Vald. Birn

Det er vigtigt at de unge mennesker ser mulighederne i uddannelsen med egne øjne, derfor arrangeres der Åbent hus på støberierne, fx Vald Birn.

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Seneste updates