Ny hjemmeside og hvervematerialer skal øge kendskabet til at støberitekniker-uddannelsen flytter til Danmark

Dato: december 2020

UDFORDRING

Støberitekniker.nu vil gerne gøre opmærksom på at støberitekniker-uddannelsen nu flytter fra Sverige til Danmark. Derfor skal kendskabet til uddannelsen udbredes, og der skal sikres et fornuftigt elevoptag på UCH i Holstebro.

En helt ny identitet med et nyt logo og et slagkraftigt payoff er blevet udviklet så unge mellem 15 og 30 år kan se sig selv som støberitekniker.

Dette understøtter udvalgte rollemodeller, som i interviews og billeder giver et nuanceret billede af hvad det betyder at arbejde i støberibranchen med alle dens muligheder.

Website

CrossMind har i samarbejde med støberitekniker.nu stået for design og programmering af hjemmeside i Umbraco, samt content og SEO. Tjek sitet her…

stoberitekniker-logo-1.jpg

Ny identitet og kernebudskab

Der er udarbejdet ny grafisk identitet med nyt logo og payoff i forhold til målgruppen.

stoberitekniker-brochure.jpg

Brochure

Der er udarbejdet en 4-sidet brochure, der bruges som handout og på digitale medier til at øge kendskabet til uddannelsen, uddannelsesstedet og støberitekniker.nu – foreningen.

IMG_20200923_122307.jpg

Foto & film

CrossMind har i samarbejde med støberitekniker.nu og rollemodellerne stået for foto- og filmshoot, samt redigering af fotos og film, som anvendes til markedsføring af uddannelse både online og offline.

stoberitekniker - brevpapir.jpg

Indbydelse til Åbent hus på Vald. Birn

Det er vigtigt at de unge mennesker ser mulighederne i uddannelsen med egne øjne, derfor arrangeres der Åbent hus på støberierne, fx Vald Birn.

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL