siemens_gamesa_onshore-turbine_S-02-00-onshore.jpg (1)

Ny alliance i vindindustrien inviterer til diversitet og inklusion

Dato: marts 2022

UDFORDRING

Windclusion er en global alliance mellem LM Wind Power, Siemens Gamesa, Ørsted, GE Renewable Energy samt Owens Corning, der fremmer inklusion, mangfoldighed og en universel tankegang i vindindustrien.

Forskellige undersøgelser viser at mangfoldige og inkluderende teams er mere innovative, finder bedre og hurtigere løsninger, reducerer risici, tager bedre beslutninger og skaber en bedre økonomisk performance.

Bæredygtig energi er for alle og som de førende navne i vindindustrien, ønsker de at tiltrække kvalificerede medarbejdere fra alle køn, med forskellig etnicitet, seksuelle orienteringer, kultur, professionel og akademisk baggrund til vindindustrien.

Dertil var der behov for at skabe en grafisk identitet og et logo, som udstrålede diversitet i deres brevlinje og hjemmeside. 

Eksekvering og kompetencer
Hjemmesider
Grafisk identitet

windclusion_logo_2x@2x.jpg

Grafisk identitet, logo og brevlinje

Den nye identitet samt logo tager afsæt i otte regnbuefarver, der understøtter fællesskab, inklusion og god energi mellem mennesker med forskellige baggrund.

Ikonet anvendes som en del af Windclusion navnet, hvor det symboliserer både momentum og grøn energi. Taglinen ”Powered by human energy” underbygger at der er fokus på mennesker i organisationen.

Insta 2 – 13.png

Hjemmeside i Umbraco

Windclusion har fået udviklet en enkel og brugervenlig hjemmeside, der rummer de vigtigste budskaber og information om alliancen - med fokus på at tiltrække fremtidige medarbejdere samt nye partnere til vindindustrien.

Hjemmesiden er bygget i Umbraco, der er et af de mest udbredte .NET CMS-systemer. Fordelene ved en løsning i Umbraco er, at den på sigt nemt kan skaleres og udbygges, hvis behovet skulle opstå. Samtidig er den brugervenlig og let at arbejde i for både redaktører og udviklere.

 

Se website her

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL