top-online-gravsten.jpeg

Digital marketingindsats med fokuseret Pay-Per-Click annoncering giver resultater

Dato: marts 2021

UDFORDRING

I efteråret 2020 gik Jelling Stenhuggeri i luften med en ny webshop, Online-Gravsten.dk. For at sikre, at den nye shop bliver en salgssucces, valgte virksomheden CrossMind til at håndtere opsætning og drift af Google Ads kampagnen.

Samarbejdet omkring udviklingen af webshoppen, understøttet af Google Ads skulle øge omsætningen på hjemmesiden med mindst 50-60% inden for det første efterfølgende år (i forhold til den gamle hjemmeside), samt sikre en fornuftig ROAS (Return-On-Advertising-Spend).

Det var et vigtigt mål i sig selv, at få en meget mere brugervenlig hjemmeside/shop, hvor kunderne let og uproblematisk selv kunne designe inskriptionen på en gravsten – og nemt få overblik over priser, leveringsbetingelser m.m. Kunderne skulle føle sig trygge og så godt hjulpet af design-modulet - så også en del af virksomhedens administrationstid på hvert enkelt salg kunne minimeres.

Eksekvering og kompetencer
Sociale medier (SoMe)
Webshop

Den digitale indsats giver resultater

13x
ROAS
Hver gang der bruges 1 kr. på markedsføring, kommer der 14 kr. tilbage i meromsætning
168%
Clicks
Flere har klikket på annoncerne efter den nye hjemmeside gik i luften
71%
CPC
Så meget er den gennemsnitlige omkostning pr. klik faldet

Vi så et behov for en helt ny hjemmesideløsning, med meget større brugervenlighed for vores kunder. Så ideen med den unikke designfunktion, hvor kunderne i deres særlige situation, selv kan designe en gravsten på egen hånd, var en primær del af løsningen.

Vi ville gerne sikre at siden blev den salgssucces, som vi ønskede. Vi valgte derfor CrossMind som sparringspartner på den digitale markedsføring via en fokuseret Google Ads kampagne – og resultaterne, hvor vi har ramt vores første omsætningsmål, allerede efter ganske få måneder, taler helt bestemt for sig selv.

Enya, onlinegravsten.dk Eyja Ragnhof, grafiker, online-gravsten.dk
per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL