Resilience-update.jpg

Resilience Lab Denmark er et nyt partnerskab for energi, vand og data, der samler, simulerer, udvikler, live demonstrere og formidler viden gennem et Quattro Helix samarbejde...

Dato: oktober 2014

Resilience Lab Denmark - ny identitet med grobund for partnersamarbejde

Resilience Lab Denmark er et nyt partnerskab for energi, vand og data mellem Vejle Kommune, Vejle Spildevand, Syddansk Universitet, VIA University College, INSERO Software samt Green Tech Center, der vil samle, simulere, udvikle, live demonstrere og formidle viden gennem et Quattro Helix samarbejde. Dette samarbejde skal bidrage til udvikling og implementering af løsninger for en mere modstandsdygtig fremtid i forhold til de klimaudfordringer, som verdens byer står overfor.

Vejle er valgt som "live lab by" da byen, sammen New York, Melbourne, Rio De Janeiro m.fl., er en af de 100 Resilient Cities - et initiativ støttet af Rockefeller Foundation.

CrossMind Reklamebureau og Resilience Lab Denmark har sammen udviklet den visuelle identitet samt skabt præsentationsmateriale, der skal få interesserede partnere til at indgå i et samarbejde.

Endvidere har CrossMind også været bureau på udviklingen af website, der er opbygget i Umbraco og har 2 sproglag.

Oplev websitet live her

Eksekvering og kompetencer
Hjemmesider
Grafisk identitet
Profilbrochure

Skal vi sammen udvikle ide, en stærk strategi og kreative løsninger?

Du er altid velkommen til at kontakte vores team:

Tel. +45 7641 0500
info@crossmind.dk

Seneste updates

Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

ok