Resilience-update.jpg

Resilience Lab Denmark er et nyt partnerskab for energi, vand og data, der samler, simulerer, udvikler, live demonstrere og formidler viden gennem et Quattro Helix samarbejde...

Resilience Lab Denmark - ny identitet med grobund for partnersamarbejde

Dato: oktober 2014

Resilience Lab Denmark er et nyt partnerskab for energi, vand og data mellem Vejle Kommune, Vejle Spildevand, Syddansk Universitet, VIA University College, INSERO Software samt Green Tech Center, der vil samle, simulere, udvikle, live demonstrere og formidle viden gennem et Quattro Helix samarbejde. Dette samarbejde skal bidrage til udvikling og implementering af løsninger for en mere modstandsdygtig fremtid i forhold til de klimaudfordringer, som verdens byer står overfor.

Vejle er valgt som "live lab by" da byen, sammen New York, Melbourne, Rio De Janeiro m.fl., er en af de 100 Resilient Cities - et initiativ støttet af Rockefeller Foundation.

CrossMind Reklamebureau og Resilience Lab Denmark har sammen udviklet den visuelle identitet samt skabt præsentationsmateriale, der skal få interesserede partnere til at indgå i et samarbejde.

Endvidere har CrossMind også været bureau på udviklingen af website, der er opbygget i Umbraco og har 2 sproglag.

Oplev websitet live her

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL