Sådan møder CLARUS tidens udfordringer

Dato: maj 2020

CLARUS er full-scale Mac og PC partner, der med et 360 graders koncept, som inkluderer salg af de nyeste Mac's og PC'er, service 24/7, refurb og driftsikker outsourcing, kommer hele vejen rundt om kundens IT behov. Som specialister sætter de en ære i at levere gode løsninger og yde gedigen service.

Løsninger under COVID 19

I starten af COVID 19 perioden leverede CLARUS løsninger og support, som kunne gøre hjemmearbejdspladsen effektiv og driftsikker. Det gav god mening, da mange nu pludselig sad hjemme og arbejdede. Senere hvor krisen begynder for alvor at kunne mærkes økonomisk, har de gjort det muligt for deres kunder, at frigive penge til investeringer via ’sale and lease back’. Kort fortalt er konceptet sat op ud fra en traditionel leasing-metode, hvor CLARUS køber kundens Apple udstyr og lejer det retur til kunden. Herved får kunden frigivet noget likviditet, som kan være en hjælpende hånd, hvis man har brug for, at prioritere andre vigtige investeringer i denne tid. 

Ved at levere IT løsninger, der møder tidens udfordringer, er CLARUS altid en vigtig og aktuel samarbejdspartner. Derfor har det været naturligt for CLARUS at få redesignet deres grafiske identitet, så den også er tidssvarende.

Identitet er implementeret på CLARUS.dk, brevlinje, facadeskiltning mv. Og sammen udsender vi jævnligt tilbud og nyhedsbreve via hjemmeside og sociale medier.

 

 Se mere om samarbejdet her

Kunde
CLARUS

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL