lorc-interface-mockup-wide.png

Sikkerhedsfilm til Lindø Offshore Renewables Center

Dato: september 2022

UDFORDRING

Lindø Offshore Renewables Center (LORC) blev i 2009 stiftet som en non-profit kommerciel fond af de store aktører i energisektoren for vedvarende energi.

Hos LORC testes teknologier, komponenter og strukturer i fuld skala af vindmøllegeneratorer. Der er store kræfter i gang, når der køres test på 14, 16 og 25 MW, så der er et stort behov for at give en god og grundig sikkerhedsinformation til eksternt personale og gæster inden de får adgang til området.

CrossMind har arbejdet tæt sammen med testingeniørerne og ledelsen hos LORC for at få de helt rigtige vinkler og emner omtalt i sikkerhedsfilmen.

Eksekvering og kompetencer
Film

LØSNING

Sikkerhedsfilm – med autentisk og faktuelt fokus

Med mange forskellige aktører på testfaciliteterne er det vigtigt at udarbejde den helt rigtige storyline, hvor alle elementer af sikkerhedsforanstaltninger og procedurer bliver gennemgået. Autentisk og faktuelt uden at miste tempo, med risiko for at det eksterne personale eller gæsten mister interessen.

Derfor er den færdige film også forsynet med grafik, lydside og speak – og filmen er opdelt i to afsnit, hvor sidste afsnit kan igangsættes, hvis opholdet på LORC kræver, at der arbejdes med udstyr og testkomponenter på faciliteterne.

interface-mockup2

LØSNING

Afspilning af sikkerhedsfilm i ankomstområdet

Gæster og eksternt personale hos LORC indskrives ved ankomst og i forbindelse med indskrivningen er det procedure, at gæster og eksternt personale ser sikkerhedsfilmen.

Filmen afvikles via en turnkey-løsning på skærmen i ankomstområdet, hvor gæsten kan vælge hvilket sprog de ønsker. Herefter afspilles filmens første del der er af mere generel karakter og afventer dernæst gæstens igangsætning af anden del, hvor LORCs specifikke udstyr gennemgås.

Valget af CrossMind til at stå for produktionen af vores nye sikkerhedsfilm, har været en stor succes, idet filmen kommer til at spille en ny central rolle i vores sikkerhedspolitik.

CrossMind har været topprofessionelle og løsningsorienteret fra første kontakt til levering.

Vi har haft et godt samarbejde på tværs af fagområder og jeg kan på det varmeste anbefale CrossMind.

Original.jpg
per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL