dalbo_cultilift_slide_1.jpg

Specialist i redskaber til jordbearbejdning lancerer ny hjemmeside og brochurer

Dato: august 2022

DALBO A/S er specialister i redskaber til jordbearbejdning, med et stort sortiment af tromler og harver. Virksomheden har over 70 års erfaring bag sig som maskinfabrik, først med vogne og senere jordbearbejdningsredskaber. I dag er DALBO blandt Europas 3 førende udbydere til markedet.

  

UDFORDRING

DALBO ønskede at give brugerne af hjemmesiden en mere overskuelig og brugervenlig oplevelse samt at få opdateret det grafiske udtryk på hjemmesiden. Oveni det var der behov for at give kunderne to større produktkataloger, der ligeledes fik en make-over, der matchede websitet.

Vi har i tæt samarbejde med DALBO udarbejdet en ny brugervenlig struktur over de mange forskellige produkter, så man hurtigt kan finde de relevante informationer, hvad enten det er på det nye website eller i de produktkataloger, der fremadrettet skal benyttes på messer og demonstrationer.

 

 

Dalbo-web.jpg

LØSNING - WEBSITE

Hjemmeside med fokus på tilgængelighed

Udviklingen af den nye hjemmeside står på skulderen af den tidligere. Strukturen på siden og brugervenligheden har haft højeste prioritet. Det store sortiment med forskellige specifikationer skulle være nem at trække informationer fra. Hastigheden er øget teknologisk.

Og med en logisk og tilgængelig struktur på siden er det muligt at søge direkte kontakt med det relevante salgsteam, uanset hvor på kloden man befinder sig.

Se hjemmesiden for Dalbo her

Tromle-Brochure.jpg

LØSNING - BROCHURE

Produktbrochurer i tidssvarende layout og god synergi til hjemmesiden

Det store sortiment af tromler og harver er opdelt i hver sit katalog. Her vejleder et tidssvarende layout brugeren med et godt overblik i synergi med hjemmesiden, det er således nemt at genkende produkter, beskrivelser og specifikationer.

Katalogerne findes i fire forskellige sprogversioner og er salgsunderstøttende på messer og ved demonstrationer rundt om i verden.

Vi har haft stor glæde af CrossMind som kreativ samarbejdspartner i forbindelse med udarbejdelse af både ny hjemmeside og nye brochurer. Det har været en proces med store tekstmængder og mange fagtermer, men ved fælles hjælp er vi nået i mål og vi er alt i alt rigtig godt tilfredse med resultatet.

De har især været gode til at fange vores nye visuelle udtryk og skabe en rød tråd i den måde vi præsenterer os på. Hele vejen rundt er materialerne præget af overskuelighed og genkendelighed, som er med til at tegne vores profil udadtil.

DALBO A/S

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL