daniel_wagner.jpg

Dato: april 2022

Vejen til OL og de Paralympiske Lege - EliteVejle fortæller otte atleters historie

UDFORDRING

EliteVejle samarbejder med Team Danmark om talentudvikling i Vejle Kommune med særligt fokus på at:

  • udvikle talenter og klubber
  • understøtte uddannelse og træning
  • fastholde talenterne i området

EliteVejle ønskede at brande organisationen i fortællingen om otte eliteatleters vej til at kvalificere sig til OL og Paralympiske Lege, for at vise hvordan støttetilbud gør en forskel i hverdagen for en elitesportsudøver.

Eksekvering og kompetencer
Film

Storytelling film med en autentisk og engagerende vinkel

I samarbejde med EliteVejle og CrossMinds fotograf er der udarbejdet 8 små film, hvor vi følger atleterne i deres hverdag og til træningen. Her fortæller de om deres motivation for sporten, deres mål og hvordan tilværelsen som eliteidrætsudøver hjælpes på vej med støtte fra EliteVejle.

Planlægning er nøgleordet

God planlægning var afgørende, da vi skulle koordinere otte travle atleters kalendere i forhold til de mange optagelser på  forskellige lokationer. For at sikre, at den personlige fortælling bidrog med de ønskede budskaber, udarbejdede vi i samarbejde en overordnet spørgeramme, som atleterne kunne tale ud fra. 

Stærke film der virker

Den sidste finish, der gør resultatet autentisk og inspirerende, var den professionelle klipning, redigering og grafik. Det har bidraget til skabelsen af otte stærke film, der virker godt på bl.a. sociale medier.”

Ane_testimonial.jpg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum a dolor nibh. Donec molestie diam quis rhoncus feugiat. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Aliquam quis placerat odio. Etiam id pellentesque eros. Proin faucibus magna eu accumsan malesuada. 

Ane Kirstine Knudsen, Eliteidrætskonsulent, EliteVejle.

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Se Flere updates fra CrossMind Reklamebureau